Dan Adomnitei, noul director interimar al Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

DGASPC suceava

Şeful Serviciului proiecte, parteneriate, investiţii şi recepţii lucrări în cadrul DGASPC Suceava, Dan Ionuţ Adomniţei, este din 1 mai noul director interimar al instituţiei.

Consiliul Judeţean Suceava a aprobat, marţi, cererea formulată de directorul executiv al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Magdalena Isăilă, de a fi retrasă din funcţie şi numită director executiv adjunct.

Isăilă a cerut înlocuirea din funcţie şi mutarea pe funcţia de director executiv adjunct motivând că există disfuncţionalităţi apărute în instituţie în ceea ce priveşte problematica investiţiilor, a achiziţiilor publice şi a celor de natură juridică.

Pe funcţia vacantată de director executiv al DGASPC Suceava a fost numit, temporar, pentru şase lui, Dan Ionuţ Adomniţei, care este şef Serviciu proiecte, parteneriate, investiţii şi recepţii lucrări în cadrul DGASPC.

Liderul grupului PDL din Consiliul Judeţean, Vasilie Ilie, a întrebat în cadrul şedinţei care este explicaţia pentru care directorul executiv, care demisionează din cauza deficienţelor la achiziţii, este înlocuit chiar cu şeful serviciului achiziţii.

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că problemele legate de achiziţii în DGASPC Suceava sunt mai vechi, Adomniţei fiind în funcţie doar din luna decembrie.

Nechifor a precizat că neregulie sunt destul de mari şi că urmează să fie prezentate public.

El şi-a exprimat încrederea că noua echipă de conducere a DGASPC Suceava va găsi soluţia pentru ca instituţia să funcţioneze normal.

Isăilă a fost numită în funcţia de director executiv al DGASPC Suceava în februarie 2011 după ce Consiliul Judeţea Suceava a aprobat demisia directorului executiv de atunci al Direcţiei, Florin Tărnăuceanu, după ce în urma auditării instituţiei au fost depistate mai multe nereguli privind achiziţiile publice.

Preşedintele CJ Suceava de la vremea respectivă, Gheorghe Flutur, declarat atunci că rezultatul raportului de audit a fost transmis organelor în drept care să verifice dacă au fost comise ilegalităţi.

Magdalena Isăilă a fost director al Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat a judeţului Suceava.


Intră acum și în grupul de