Un taximetrist speriat de un client agresiv s-a refugiat intr-o locuinta din Sf.Ilie


Intră acum și în grupul de

Un taximetrist în vârstă de 22 de ani, din Suceva, a reclamat vineri dimineaţă, la ora 4.40 că un client a devenit agresiv şi că i-a luat cheile din contactul maşinii. Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, poliţiştii au constatat că în noaptea joi spre vineri, la ora 00.30, taximetristul a preluat o comandă din municipiul Suceava , transportând doi clienţi până în comuna Moara, unde a lăsat unul dintre pasageri.

Cel de-al doilea pasager i-a cerut şoferului să continue cursa până în comuna Stroieşti, pentru a lua un alt prieten, iar din  acea localitate, la cererea clientului s-au deplasat în municipiul Suceava, de unde a cumpărat băuturi alcoolice şi ţigări, revenind în localitatea Sf. Ilie, unde a căutat diverse cunoştinţe cu care să consume băuturi alcoolice sub pretextul că este ziua lui de naştere.

După ora 3.30, în timp ce se afla în localitatea Sf. Ilie, fiind în staţionare, clientul i-a luat cheile din contact şoferului de taxi, spunându-i să-l aştepte întrucât merge până la o prietenă.

Tânărul respectiv a coborât din maşină a vorbit la telefon circa o oră, însă nu a mai mers nicăieri, iar în jurul orei 4.40 a revenit în autoturism, solicitându-i traximetristului să-l ducă acasă.

După ce au parcurs circa 200 de metri, pasagerul a devenit agresiv, lovind cu picioarele şi pumnii bordul autospecialei. Şoferul s-a speriat, a oprit autoturismul şi s-a refugiat într-o locuinţă din satul Sf. Ilie, după care a sunat la 112.

 La sosirea poliţiei, autoturismul nu se mai afla în locul unde fusese, fiind găsit ulterior la o distanţă de circa 500 de metri, încuiat şi fără urme exterioare de avarii, având însă CD player-ul luat.

Poliţiştii fac în prezent cercetări pentru indentificarea clientului agresiv.


Intră acum și în grupul de