Acasă Actualitate Zeci de elevi suceveni au sarbatorit “Ziua Europei” in Parcul Drapelului din...

Zeci de elevi suceveni au sarbatorit “Ziua Europei” in Parcul Drapelului din Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de



 

Zeci de elevi suceveni însoțiți de profesori și părinți s-au aflat joi, 9 mai 2013, în Piața Drapelului din Suceava, acolo unde au sărbătorit “Ziua Europei”.

Evenimentul, organizat de Centrul de Informare EUROPE DIRECT – “Bucovina” Suceava, având ca structură – gazdă Asociaţia GEC Bucovina Suceava, a fost primit cu entuziasm de elevii suceveni, care au plecat acasă cu pliante de promovare a Zilei de 9 mai și cu stegulețe simbolizând drapelul României și al Uniunii Europene.

“Ziua Europei la Suceava este o mare sărbătoare pentru noi, Centrul de Informare EUROPE DIRECT << Bucovina >> Suceava, care a fost înființat la începutul lunii ianuarie la nivelul municipiului reședință de județ. Sărbătorim însemnătatea zilei de azi printr-un lanț al cetățenilor europeni, pe care îl realizăm în jurul statuii din Parcul Drapelului și al Palatului Administrativ”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Angela Ioanovici, coordonator CIED – Bucovina Suceava.

Manifestarea a continuat în incinta Complexului Gloria, acolo unde participanții la acțiune au avut posibilitatea să asiste la un seminar de dezbatere privind importanța zilei de 9 mai, urmat de concursul de cunoștințe “Să cunoaștem Europa”. În urma particpării la concurs, concurenții au fost răsplătiți cu diplome și materiale promoționale.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version