Iulius Mall Suceava isi invita clientii la „O VARA ALL INCLUSIVE”


Intră acum și în grupul de

Afis O vara ALL INCLUSIVE_IM_SV_2013Zilele călduroase sunt combătute cu premii răcoroase la Iulius Mall Suceava! Îndrăgita destinaţie de shopping şi distracţie îşi răsfaţă clienţii fideli cu trei sejururi „all inclusive” pe litoral şi 3.500 de premii de vacanţă.

În perioada 31 mai – 16 iunie 2013, sucevenii şi nu numai sunt invitaţi să participe la campania „O vară all inclusive”. Cei care îşi doresc să se relaxeze pe plaja însorită a litoralului autohton şi să se lase alintaţi de briza mării se pot alege cu astfel de sejururi relaxante şi distractive chiar de la Iulius Mall. Clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei intră în competiţia pentru cele trei vacanţe la mare, în regim „all inclusive”, alături de persoana iubită. Cei trei norocoşi vor fi anuntaţi să îşi facă bagajele pentru cel mai reuşit concediu în urma tragerilor la sorţi din fiecare duminică, pe 2, 9 şi 16 iunie.

Zilnic, pe toată durata campaniei, primii 200 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru achiziţiile din magazinele îndrăgite primesc premii instant: vouchere de cumpărături, cosmetice şi accesorii pentru plajă, torturi de îngheţată, grătare sau băuturi răcoritoare.

La Iulius Mall, periplul prin magazine se transformă în vacanţe de vis, alături de cei dragi!

Departament PR


Intră acum și în grupul de