Viceprimarul Doroftei ii cearta pe suceveni ca nu stiu sa pastreze curatenia facuta de Primarie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea administraţiei municipale sucevene se arată total nemulţumită de modul în care se păstrează curăţenia efectuată de angajaţii Direcţiei domeniului public din cadrul Primăriei Suceava prin oraş.

Viceprimarul Sucevei, Ovidiu Doroftei, şi-a exprimat clar nemulţumirea în cadrul întâlnirii cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari ce a avut loc pe parcursul zilei de marţi. Acesta a spus că cea mai mare vină o poartă chiar locatarii din cadrul asociaţiilor care deşi nu participă la acţiunea de curăţenie nici măcar nu vor să întreţină ceea ce au făcut alţii.

„Imediat după finalizarea acţiunii de curăţenie într-o anumită zonă, locul arată de parcă nici nu s-a trecut pe acolo iar întregul efort al Primăriei este de genul operaţia a reuşit iar pacientul e mort” a declarat Ovidiu Doroftei.

În aceeaşi ordine de idei conducerea administraţiei publice locale a anunţat că odată ce va permite vremea, fiind nevoie de trei zile consecutive calde şi fără precipitaţii, va fi demarată şi o acţiune de deparazitare a locurilor de joacă amenajate pe raza municipiului reşedinţă de judeţ împotriva căpuşelor vizate fiind în principal parcurile din oraş.


Intră acum și în grupul de