Acasă Actualitate Strangerea cainilor vagabonzi pare o actiune fara rezultate vizibile (VIDEO)

Strangerea cainilor vagabonzi pare o actiune fara rezultate vizibile (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Acţiunea de strângere a câinilor comunitari se derulează din plin de mai bine de o lună de zile dar rezultatele vizibile întârzie să apară. În ciuda eforturilor depuse de municipalitate şi a suplimentării numărului de persoane care se ocupă cu acest serviciu pe străzile oraşului sunt observaţi permanent câini fără stăpân care au devenit şi mai agresivi.

În cadrul unei întâlniri cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, conducerea Primăriei Suceava a afirmat că o mare parte din vina întârzierii rezultatelor o poartă chiar unii locuitori care nu vor să înţeleagă importanţa acestui lucru.



 

De cealaltă parte şi şefii asociaţiilor de proprietari şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la numărul mare al patrupedelor care reprezintă zilnic un pericol pentru trecătorii prin acea zonă.

«Din păcate aşa zişii iubitori de animale nu înţeleg importanţa acestei acţiuni şi le transmit că pot oricând să meargă la noul adăpost de animale şi să se îngrijească de ei, să-i hrănească şi să vadă că nu se întâmplă nimic necurat acolo » a declarat viceprimarul Sucevei, Ovidiu Doroftei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version