Cai furati de la carute in timp de proprietarii dormeau duși


Intră acum și în grupul de

Doi cai au fost furaţi, sâmbătă, de la două căruţe ce erau staţionate în zona satului sucevean Vereşti, evenimentul petrecându/se în timp ce proprietarii animalelor dormeau in căruțe.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, poliţiştii din Vereşti au fost sesizaţi prin 112 de un bărbat din municipiul harghitean Topliţa, că în timp ce dormea într-o căruţă staționată în albia râului Suceava, pe raza satului Vereşti, i s-a furat un cal.

Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr de 20 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc că şi lui i-a fost furat un cal ce era legat cu o funie de căruţa în care dormea împreună cu tatăl său.

Poliţiştii au stabilit că mai multe căruţe au venit din comuna Fântânele în după amiaza de vineri, cu intenţia căruţaşilor de a rămâne până duminică la piaţa-obor din Vereşti şi au staţionat în albia râului Suceava în aval de podul de peste râu de pe DJ 208 B la distanţă de aproximativ 500 de metri de pod.

În acest caz au fost dispuse măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea cailor, a căror valoare totală este de 6.500 lei, precizează sursa citată


Intră acum și în grupul de