Manifestarile din cadrul „Zilelor Sucevei”, monitorizate de autoritati


Intră acum și în grupul de

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a participat, marţi, la şedinţa comisiei mixte de control privind organizarea şi desfăşurarea evenimentelor dedicate zilelor localităţilor din judeţul Suceava. Potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava, reprezentantul Guvernului în teritoriu a cerut structurilor care se ocupă de siguranţa şi starea de sănătate a populaţiei, precum şi de liniştea şi ordinea publică să monitorizeze cu maximă atenţie manifestările prilejuite de „Zilele Sucevei”, care se vor desfăşura, în perioada 21 – 24 iunie 2013, în patru locaţii în municipiul Suceava.

foto comisie masuri zilele sucevei

„Intenţia noastră nu este să dăm amenzi, vrem să ne asigurăm că sunt respectate regulile de comercializare a produselor şi serviciilor în locuri publice. Trebuie să facem front comun pentru a ne asigura că sănătatea şi siguranţa populaţiei nu sunt puse în pericol la acest gen de manifestări. În atenţia inspectorilor vor intra nu numai respectarea normelor igienice de depozitare, preparare şi expunere a alimentelor, ci şi obligativitatea existenţei toaletelor ecologice şi a pubelelor de gunoi, precum şi verificările tehnice ale instalaţiilor din parcurile de distracţii”, a ţinut să sublinieze prefectul Florin Sinescu.

La întâlnirea care a avut drept temă măsurile care trebuie avute în vedere în cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele Sucevei din perioada 21 – 24 iunie 2013, au participat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu şi reprezentanţii instituţiilor care constituie comisia mixtă de control.

Din comisie fac parte reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Suceava, Direcţiei Sanitară Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentelor Suceava, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Suceava, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina al Judeţului Suceava, Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Suceava, Gărzii Financiare – Secţia Judeţeană Suceava şi Companiei Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Instalaţiilor de Ridicat (CNCIR) – Sucursala Suceava.


Intră acum și în grupul de