Vezi aici rezultatele Campionatului de fotbal intre licee organizat in scop caritabil, la Suceava!


Intră acum și în grupul de

aaa2Salvați Copiii – filiala Suceava, în parteneriat cu TuSiRomania, Asociația Județeană Sportul pentru Toți, Liceul cu Program Sportiv, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina”, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, Colegiul Național „Petru Rareș”, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, au organizat în data de 15 iunie 2013, evenimentul caritabil „Campionatul de fotbal între licee”, informează într-un comunicat de presă, preşedintele filialei sucevene, Camelia Iordache.

Potrivit acesteia, evenimentul s-a desfășurat în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Suceava și a avut ca obiectiv strângerea de fonduri pentru proiectul C.A.S.A. (Construim, Asistăm Social, Acționăm).

„Campionatul de fotbal intre licee” a reunit într-o competiție fair play, echipele de fotbal ale Colegiului Economic ”Dimitrie Cantemir” (locul I), Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară (locul II), Colegiului Național ”Petru Rareș” (locul III) și Colegiului Național ”Ștefan cel Mare” (locul IV), antrenate de profesorii Lazăr Tipa, Constantin Vlad, Maria Reuț, Sorin Rîmbu și Adrian Cojocaru. Meciurile au fost arbitrate de Marius Antonescu și Robert Sröder.

Echipele de fotbal ale ISU ”Bucovina” și Inspectoratului Județean de Jandarmi au susținut un meci demonstrativ, arătând astfel că implicarea socială nu este numai o datorie de serviciu.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta trupei de dans ”Piruette”, laureată la mai multe concursuri naționale și internaționale. Asistența medicală de urgență a fost asigurată de un echipaj SMURD din cadrul ISU ”Bucovina”.

„Salvaţi Copiii – filiala Suceava mulțumește tuturor celor ce s-au implicat în organizarea și desfășurarea evenimentului”, transmite Iordache.

Suma colectată în cadrul acestui eveniment este de 362 lei, valoarea totală disponibilă pentru realizarea proiectului fiind de 11.008,40 lei.

În document se mai arată că, pentru a putea construi locuința este necesară suma de 44.000 lei (aproximativ 10.000 euro).

Dacă doriți să vă alăturați și să sprijiniți proiectul (cu bani sau materiale de construcții), persoanele de contact sunt: Mircea Petriuc – coordonator proiect şi Lena Ailincă – asistent social, tel: 0230/525.559, e-mail: suceava@salvațicopiii.ro.

Donații se pot face și în contul IBAN RO64RNCB0234023048700001 deschis la BCR Suceava, cu mențiunea „pentru proiectul C.A.S.A.”


Intră acum și în grupul de