Minora disparuta de la CSEI Suceava de aproape trei saptamani


Intră acum și în grupul de

alina bucataru Poliţia desfăşoară activităţi de identificare a minorei ALINA BUCĂTARUde 16 ani, domiciliată în municipiul Suceava, b-dul G. Enescu, nr.16 A, jud. Suceava, care în data de 31 mai 2013, a plecat de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Suceava fără a mai reveni.

Potrivit IPJ Suceava, ca semnalmente fata are  1,55-1,60 m înălţime, constituţie atletică, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt tip periuță, ochi căprui, iar ca semne particulare prezintă pe gamba dreaptă un tatuaj tip floare ”narcisă” și pe umărul drept are tatuat cuvântul “ANA”.

Când a fost văzută ultima dată, minora era îmbrăcată cu pantalon de blugi, de culoare albastru închis, strânși pe picior, tricou de culoare albă, cu imprimeu negru în partea din față, hanorac cu glugă, de culoare portocalie, cu dungi negre, pe cap purta un batic de culoare albă cu buline negre, și era încălțată cu adidași în culorile negru și roz.

„Ajutorul dumneavoastră poate duce la găsirea acestei tinere.  În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000 număr telefonic special pentru copiii dispăruţi”, este apelul lansat de poliţişti.


Intră acum și în grupul de