Un barbat din Liteni a murit electrocutat, in timp ce suda o plasa de gard


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din oraşul Liteni şi-a pierdut viaţa, electrocutându-se în timp ce suda o plasă de gard. Potrivit IPJ Suceava, Poliţia a fost sesizată marţi, în jurul orei 12.20, prin 112 despre faptul că un bărbat, din orașul Liteni, în timp ce suda o plasă de gard în curtea locuinței sale, s-a electrocutat, fiind solicitată intervenția ambulanței.

sudura

 La faţa locului s-a deplasat un echipaj mixt poliție-jandarmi, care a constatat că cele sesizate se confirmă, personalul medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Suceava, sosit la fața locului, a efectuat manevre de resuscitare pentru salvarea vieții victimei, dar după aproximativ cinci minute, au constatat decesul acesteia.

„Din primele verificări, s-a stabilit faptul că bărbatul lucra în curtea locuinței sale, unde confecționa plase pentru gard sudând cu un aparat de sudură electric confecționat artizanal și având cablul de tensiune neizolat parțial, iar în momentul în care victima s-a atins de acest cablu s-a electrocutat. Bărbatul a fost găsit inconștient de către soția sa care a alertat vecinii și a solicitat deplasarea unui echipaj medical”, arată IPJ Suceava.

După efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii se va dispune procedural, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de