Viol la Calafindesti. Vezi ce a declarat agresorul

O tânără de 26 de ani din comuna suceveană Calafindeşti a sesizat, marţi după-amiază, postului de politie din localitate faptul că a fost victima unei infracțiuni de viol. Potrivit IPJ Suceava, echipa operativă deplasată la fața locului a stabilit că, în jurul orei 13.00, în timp ce traversa o livadă, tânăra s-a întâlnit cu un tânăr de 29 ani, din comuna Grămești, care i-a propus să întrețină relații sexuale, după care i-a rupt pantalonii și a violat-o. „Suspectul a fost identificat și audiat de polițiști, acesta declarând faptul că a întreținut raport sexual consimțit cu femeia, aceasta agățându-și pantalonii într-un lăstar, fapt ce ar explica ruptura”, arată IPJ Suceava.

Victima a fost examinată medico-legal, concluziile preliminarii stabilind că tânăra ”prezintă multiple leziuni de violență care s-au putut produce prin lovire cu corpuri dure și prin zgâriere care pot data din 18.06.2013 și pentru care necesită  6-7 zile îngrijiri medicale de la producere; aspectul morfologic și dispoziția topografică a leziunilor pledează pentru posibilitatea producerii lor în condițiile unui raport sexual și a constrângerii fizice și opoziției”.

În cauză s-a început urmărirea penală împotriva tânărului din Grămeşti, acesta fiind reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar joi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Suspectul a fost introdus în  arestul I.P.J. Suceava.