Imagini inedite de la lansarea Colectiei omonime de tricouri semnate de tanarul designer sucevean Bogdan Mogos!


Intră acum și în grupul de

Prieteni apropiaţi ai designerului Bogdan Mogoş şi persoane publice din showbiz-ul autohton au fost prezente miercuri seară, pe terasa The Story, situată pe malul lacului bucureştean Herăstrău, în cadrul evenimentului de lansare a colecţiei omonime de tricouri ce poartă semnătura tânărului sucevean.

Într-o atmosferă relaxată, invitații prezenți la eveniment s-au bucurat de un show senzațional pus în scenă de artista Geneva D și dansatorii trupei WhoGonStopUs, cunoscuți publicului larg în urma prestației remarcabile pe care au avut-o de curând în cadrul emisiunii „Românii au talent”.

Prin francheţea şi simplitatea mesajelor de pe tricouri, ce creează unitatea colecţiei sale, Bogdan Mogoş reuşeşte să inspire, oferind un imbold atât purtătorului, cât şi privitorilor. „Tricourile au fost gândite special pentru a putea fi purtate şi interpretate atât de femei, cât şi de bărbaţi. Citatele au fost preluate de pe aplicaţia Instantgram. Am ales acele citate care sunt capabile să stârnească atât emoţiile celor care vor purta tricoul, cât şi a privitorului care va parcurge mesajul şi va putea înţelege esenţa sa”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Bogdan Mogoş.

Reamintim că la scurt timp după debut, creaţiile lui Bogdan au atras atenţia unui număr de vedete, între care: Antonia, Sore, Jazzy Jo, Geneva D. şi Vladimir Drăghia.

Pasiunea pentru modă, dublată de creativitate, l-au îndreptat pe Bogdan spre Danemarca, acolo unde în prezent este student în cadrul facultăţii de Fashion Design, la Universitatea Teko.

Adiacent pregătirii sale academice, Bogdan a absolvit cursuri în cadrul London College of Fashion şi la prestigioasa instituţie Central Saint Martins, între ai cărei absolvenţi se numără Alexander McQueen, John Galliano sau Hussein Chalayan.

Pregătirea sa l-a recomandat pentru un stagiu în cadrul apreciatului boutique luxury vintage, Atelier Mayer, onorat de fidelitatea unei clientele ce include nume precum  Kate Moss, Leona Lewis sau Emma Watson.

Reamintim că tricourile semnate de Bogdan Mogoş pot fi achiziţionate de pe site-ul designer-ului, www.bogdanmogos.com, fiind totodată prezente şi pe pagina de Facebook – www.facebook.com/mogostshirts.


Intră acum și în grupul de