Mercedes in valoare de 30.000 de lei, furat din Germania, depistat la PTF Siret


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au depistat şi indisponibilizat un autoturism marca Mercedes, în valoare de 30.000 de lei, care figurează în bazele de date Interpol ca fiind furat din Germania.

 Potrivit Poliţiei de Frontieră Sucevea, miercuri, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judeţul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, conducând un autoturism marca Mercedes Sprinter, un cetăţean ucrainean în vârstă de 28 ani.

 La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că autoturismul în cauză, figurează ca fiind furat din Germania şi căutat prin Interpol încă din luna ianuarie 2013.

 Bărbatul  a declarat poliţiştilor de frontieră că a cumpărat autoturismul de la un cetăţean bulgar şi nu ştia că este furat.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, faptă prevăzută şi pedepsită conform Codului Penal.

Totodată, autoturismul marca Mercedes, în valoare 30.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Sectorului P.F. Rădăuţi, în vederea continuării cercetărilor, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun, precizează sursa citată.

 

 


Intră acum și în grupul de