Bataie intr-un bar din Dolhasca


Intră acum și în grupul de

Un scandal a avut loc, joi dimineaţa, la ora 1.20 într-un bar din oraşul Dolhasca în care au fost implicaţi patru tineri. Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, în urma verificărilor s-a stabilit că între un tânăr în vârstă de 26 de ani din comuna braşoveană Prejmes şi un localnic în vârstă de 19 ani pe de o parte şi alţi doi localnici în vârstă de 17 ani şi 36 de ani, a izbucnit un scandal, urmat de o bătaie în care cei patru s-au lovit reciproc.

Tânărul în vârstă de 19 ani a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio cerebral prin agresiune, plăgi multiple genunchi dreapta şi gambă stângă”, cel de 26 de ani cu diagnosticul „politraumatisme  minore prin agresiune”, iar cel în vârstă de 36 de ani cu diagnosticul „escoriații la nivelul feţei, echimoze”, toţi rămânând internaţi.

În acest caz poliţiştii fac cercetări pentru loviri sau alte violenţe, iar în funcţia de numărul de îngrijiri medicale necesare fiecăruia dintre ei se va dispune procedural, menţionează sursa citată.


Intră acum și în grupul de