Microbuz rasturnat in comuna suceveana Todiresti. Afla de aici despre starea pasagerilor


Intră acum și în grupul de

Un microbuz care cirula pe DN 178 A, în comuna suceveană Todireşti, a derapat şi s-a răsturnat în afara şoselei, luni seară, în urma incidentului rutier fiind rănite uşor cinci persoane. Potrivit Biroului de Presă al IPJ Suceava, microbuzul efectua o cursă regulată, iar şoferul, în vârstă de 40 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum acoperit cu mâzgă şi a derapat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

 În urma accidentului au fost răniţi cinci pasageri din care trei, un tânăr de 20 de ani şi două femei în vârstă de 37 şi 39 de ani, din comuna Comăneşti, au refuzat transportul la spital. Alte două persoane, o femeie în vârstă de 36 de ani a fost diagnosticată cu ”policontuzie prin accident rutier, contuzie braţ drept” şi, iar o fată în vârstă de 12 ani, a fost diagnosticată cu ”contuzie genunchi drept” şi necesită 4-5, respectiv 3-4 zile de îngrijiri medicale şi nu au rămas internate.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Reprezentanţi I.S.C.T.R. care au ajuns la locul accidentului nu au constatat nereguli în urma controlului efectuat.

Firma ce deţine microbuzul respectiv efectuează transport de persoane cu curse regulate în baza unei licenţe de transport persoane eliberată de ARR pe ruta Suceava – Soloneţu Nou.


Intră acum și în grupul de