Doi tineri au cazut cu masina de la 7 metri in raul Bistrita. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

O tânără în vârstă de 23 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovnesc, şi-a pierdut viaţa, după ce maşina în care se afla a căzut în albia râului Bistriţa.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, tânăra, care nu deţinea permis de conducere,  conducea, joi seara, un autoturism pe DN17 B, în oraşul Broşteni,  iar într-o curbă la dreapta, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum și a lipsei de experiența la volan, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe partea stângă,  la o diferență de nivel de şapte metri, în albia râului Bistrița.

În urma impactului, tânăra a murit pe loc, iar un bărbat în vârstă de 26 de ani, din oraşul Broşteni, pasager în autoturism, a suferit leziuni uşoare.

 Sursa citată precizează că  întrucât există  suspiciuni cu privire la persoana care s-a aflat la volan în momentul producerii accidentului, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului şi a persoanei ce a condus maşina, precizează IPJ Suceava.

 

 


Intră acum și în grupul de