La 26 de ani anchetat pentru omor din culpa


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost reţinut de poliţişti şi este cercetat pentru ucidere din culpă după ce a recunoscut că se afla la volanul maşinii care a căzut de la şapte metri în râul Bistriţa accident în urma căreia o tânără a murit, iniţial el declarând că fata era la volan.

 

O tânără de 23 de ani din Câmpulung Moldovenesc a murit, iar un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost rănit uşor, joi seara, pe DN 17 B în oraşul Broşteni, după ce autoturismul în care se aflau a căzut de la o înălţime de aproximativ şapte metri, în albia râului Bistriţa.

În urma impactului tânăra a murit pe loc, în timp ce bărbatul a suferit răni uşoare.

Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că la volanul maşinii se afla tânăra, care nu avea permis de conducere, însă anchetatorii au avut suspiciuni cu privire la persoana care conducea autoturismul în momentul producerii accidentului. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, comisar şef Cristian Papuc, a explicat că în acest caz, după ce au fost prezentate probele, la audiere, tânărul a recunoscut că se afla la volanul maşinii.

El a menţionat că tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Judecătoriei Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de ucidere din culpă.

 

 

 


Intră acum și în grupul de