In aceasta vara, clientii Iulius Mall Suceava se racoresc cu promotii irezistibile


Intră acum și în grupul de

Răcoreşte-te_cu_reduceri_IM_SV_2013La Iulius Mall Suceava, zilele caniculare sunt combătute cu promoţii răcoritoare. Pasionaţii de shopping au posibilitatea de a-şi îmbogăţi garderobele cu articole mult râvnite, acum la preţuri cu până la 70% mai mici, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, magazinele din îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber au dat startul campaniei de promoţii din sezonul estival. Astfel, sucevenii, şi nu numai, se pot pregăti pentru concediu la o sesiune prelungită de shopping. Piese vestimentare în tendinţe, cu preţuri mai mici cu până la 70%, se găsesc la magazinele Bigotti şi Kenvelo, iar Sofiaman are promoţii de până la 60%. C&A, Nichi Cristina Nichita, Motivi, Dovani, Intersport, Next Level, Onix, Terranova şi The City sunt magazinele care au pregătit articole la modă în această vară, la jumătate din preţul iniţial. Oferte de vacanţă cu până la 40% mai avantajoase sunt la Steilmann şi Mondex, iar preţuri cu până la 30% mai mici sunt la Adidas, Be You şi Jolidon. Promoţii irezistibile sunt şi la H&M, Motor, HV Street şi Junker.

Şi magazinele de încălţăminte au tăiat din preţurile articolelor de sezon. Promoţii de până la 50% sunt la Coly, Salamander şi La Scarpa.

În document se mai arată că, prichindeii au la fel de multe motive să îndrăgească periplul prin magazine. Evel Mod îi aşteaptă cu promoţii de până la 50%, Delia ’07  cu până la 40%, al doilea produs cumpărat din magazinul Louise este la jumătate de preţ, iar ofertele Dinoland sunt cu 10% mai atractive.

Cei care adoră cosmeticele nu trebuie să rateze promoţiile de până la 70% de la Sephora, de până la 50% la Flormar şi de până la 20% de la Elgon. Clienţii îndrăgostiţi de bijuterii găsesc oferte speciale la Sabrini şi Atlantis Gold.

Samsonite îi atrage pe sucevenii cu planuri de călătorie cu promoţii de până la 75%, Flanco le propune ultimele noutăţi electronice şi electrocasnice cu preţuri înjumătăţite, iar cei care vor să îşi înfrumuseţeze casa pot beneficia de promoţiile de până la 60% de la Valentini Bianco. Şi clienţii care vor să îşi petreacă vacanţa distrându-se la Bowling Strikers vor avea parte de oferte de nerefuzat, de până la 35%.

În plus, zilnic, până pe 28 iulie, primii 100 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor fi răsplătiţi cu premii răcoritoare.


Intră acum și în grupul de