Absolventii de clasa a XII-a vor afla, luni, rezultatele examenului de Bacalaureat 2013


Intră acum și în grupul de

examen-titularizare-timisoara-QO359997EAAbsolvenţii de clasa a XII-a care au susţinut exemene în prima sesiune de Bacalaureat 2013, vor afla rezultatele, luni, 8 iulie.

Tot în aceeaşi zi, pâna la ora 16.00, absolvenții nemulțumiți de notare vor putea depune contestaţii. Afişarea rezultatelor finale se va face în data de 12 iulie.

Candidaţii care nu au trecut de prima sesiune a BAC-ului din 2013 vor avea o a doua şansă în sesiunea de toamnă a examenului, pentru care înscrierea va avea loc în perioada 15-19 iulie.

În zilele de 19 şi 20 august vor fi evaluate competenţele lingvistice de comunicare orală a limbii române, iar între 19 şi 21 august va avea loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă.

Între 20 şi 21 august se vor desfăşura evaluările competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, iar în zilele de 22 şi 23 august, cele ale competenţelor digitale.

Probele scrise pentru cea de-a doua sesiunea de BAC se vor da începând din data de 26 august 2013.

Un elev care nu s-a prezentat la probele orale, poate participa la probele scrise, însă nu poate promova examenul de BACALAUREAT.


Intră acum și în grupul de