Cel mai mare ou traditional de Paste din lume a ajuns obiect de mobilier pentru o terasa din oras (GALERIE FOTO)


Intră acum și în grupul de

Cel mai mare ou tradiţional de Paşte din lume, aşa cum a fost denumit de autorităţile sucevene şi înscris în Cartea Recordurilor, a ajuns acum piesă de mobilier pentru o terasă din municipiul Suceava.

Oul a fost ridicat şi sfinţit, cu mult tam-tam, pe data de 19 aprilie 2009 în centrul municipiului reşedinţă de judeţ, având o înălţime de 7,25 metri, un diametru de 4,6 metri şi o greutate de 1.800 de kilograme.

La acea vreme, Gheorghe Flutur, care ocupa funcţia de preşedinte al CJ Suceava, a declarat că oul încondeiat va rămâne în centrul oraşului, subliniind că nicăieri nu s-ar fi potrivit mai bine decât în centrul municipiului reşedinţă de judeţ. Gheorghe Flutur a mai spus că oul va fi cu siguranţă un punct de atracţie şi a precizat că în judeţ vor fi montate semne indicatoare pentru a îndrepta turiştii şi spre această nouă atracţie.

Odată cu începerea lucrărilor pentru realizarea parcajelor subterane « Cel mai mare ou tradiţional de Paşte din lume » a fost demontat şi mutat pe platoul din faţa Cetăţii de Scaun a Sucevei unde acum a devenit obiect de mobilier pentru o terasă care îşi desfăşoară activitatea în zonă.


Intră acum și în grupul de