Un tanar din Salcea, sofer de tir, a disparut cu marfa in valoare de 200.000 de euro pe care o transporta


Intră acum și în grupul de

Administratorul unei societăţi comerciale a sesizat, vineri, Poliţia comunală Şcheia, cu privire la faptul că de joi, de la ora 13.34, nu mai cunoaște date despre un angajat de-al său, un tânăr de 27 ani din oraşul  Salcea, care, aflându-se în cursă în Germania a dispărut abandonând autovehiculul pe care-l conducea.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în urma verificărilor efectuate, s-au constatat că tânărul este angajat ca șofer la societatea în cauză din data de 16.05.2013. În data de 18.05.2013, acesta a preluat din Olanda, de la Rotterdam o autoutilitară aparținând societății la care este angajat.

Din acel moment, acesta a efectuat mai multe curse de transport bunuri în  Europa, iar în data de 04.07.2013, ora 09.07, a plecat cu autoutilitara la care a atașat o remorcă încărcată cu paleți conținând sârmă de cupru în greutate de 24.956 kg, cu destinația Koln, Germania. Pe parcursul traseului, cel în cauză a efectuat mai multe opriri. După ultima oprire, ansamblul auto s-a deplasat la o adresă din Germania, unde, la ora 13.34, şoferul a raportat telefonic, dispecerului societății, o problemă la mașină .

Sursa citată a mai precizat că întrucât cel în cauză nu a mai comunicat cu dispeceratul, în data de 04.07.2013 la ora 16.00, la adresa unde se afla ansamblul auto a ajuns un angajat al societății, care a raportat faptul că lipsește atât şoferul cât și marfa pe care acesta o transporta, fiind recuperate capul de  tractor și remorca.

Reprezentanții societății la care este angajat  au luat legătura cu firma căreia aparținea marfa, care ar fi anunțat despre incident autoritățile din Belgia, Olanda și Germania, marfa fiind asigurată . Valoarea estimată pentru marfa dispărută ar fi de aproximativ 200.000 euro, mai precizează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de