Batran din Gainesti, lovit cu o piatra in zona fetei

Un bărbat în vârstă de 72 de ani din satul sucevean Găineşti a ajuns la Spitalul Municipal Fălticeni, după ce a fost lovit de un tânăr cu o piatră în zona feţei. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, poliţiştii Postului de Poliţie Slatina au fost sesizați, duminică, în jurul orei 22.10, despre faptul că, un bărbat de 72 ani, din satul Găinești a fost lovit în zona feței de către o persoană din localitate.

Având în vedere cele sesizate, la fața locului s-a deplasat patrula din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, care a constatat că, în jurul orei 21.30, victima, în timp ce se deplasa pe jos pe D.J. 209 A, s-a întâlnit cu un tânăr în vârstă de 27 ani, din satul Herla, care, fără motiv, l-a lovit cu o piatră în zona feței, provocându-i leziuni.

Partea vătămată a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Municipal  Fălticeni unde i s-au acordat îngrijiri medicale şi i s-a stabilit diagnosticul de „fractură piramidă nazală”, acesta rămânând internat.

În cauză se efectuează cercetări față de tânărul de 27 de ani și în funcție de evoluția stării de sănătate și numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare părții vătămate, se va dispune procedural.