Accidentul cu 11 raniti dintre Suceava si Adancata, provocat de un sofer baut din Musenita (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Accidentul produs duminică dimineaţa între Suceava şi Adâncata a fost provocat de un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna suceveană Muşeniţa care consumase alcool.
Potrivit IPJ Suceava, o echipă operativă deplasată la faţa locului a constatat faptul că Ionel M. de 19 ani din satul Vicşani din comuna Muşeniţa, a condus un autoturism pe str. 22 Decembrie, din municipiul Suceava dinspre Adâncata spre Suceava, iar la kilometrul 3+50 m, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta şi a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care era condus de Alexandru C. de 19 ani din comuna botoşăneană Dimăcheni.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a ambilor şoferi precum şi vătămarea corporală a altor nouă pasageri din cele două autoturisme.

Toate victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Suceava, cu ambulanţa, iar în urma consultaţiilor medicale s-a stabilit că patru dintre victime prezintă leziuni mai grave ce necesită internarea şi şapte victime sunt rănite uşor şi nu au necesitat internarea în unitatea medicală.
Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul pentru şoferul din comuna din Botoşani fiind zero, iar rezultatul pentru şoferul din Muşeniţa fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor şoferi li s-au recoltat probe bilogice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală faţă de Ionel M. Pentru „vătămare corporală din culpă” şi „conducere pe drumurile publice a unui auto de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Serviul Rutier Suceava pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului rutier.


Intră acum și în grupul de