Nou purtator de cuvant la Prefectura Suceava. Vezi cine o inlocuieste pe Mihaela Mihai


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava are un nou purtător de cuvânt, a anunţat, luni, instituţia, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în relaţia cu mijlocele de informare in masă, Instituţia Prefectului – judeţul Suceava este reprezentată de către prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, sau de împuternicitul acestuia Ioan Cristian Sologon – Director al Cancelariei Prefectului.

Până acum, purtătorul de cuvânt a fost Mihaela Mihai, angajat în cadrul Prefecturii Suceava.

Şologon este de la 1 februarie director al Cancelariei Prefectului.sologon 2

Cristian Şologon, a ocupat în perioada 2009 – 2010 funcţia de director al Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Suceava. În perioada 2005 – 2009 a ocupat funcţia de inspector în cadrul Serviciului de Consultanţă Proiecte, Dezvoltare Locală şi Rurală din Consiliul Judeţean. Şologon este absolvent al Facultăţii de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava şi are două masterate, unul în administraţie publică şi unul în management politic.

Cristian Şologon este coordonatorul departamentelor de specialitate din cadrul Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava. El a mai ocupat şi funcţiile de vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PSD şi vicepreşedinte al Organizaţiei Tineretul Social Democrat Suceava.


Intră acum și în grupul de