Diplomele de BAC emise in acest an de Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului vor fi retrase si retiparite. Vezi din ce cauza


Intră acum și în grupul de

Close up of a graduation cap and a certificate with a ribbonDin cauza unei erori de soft, toate diplomele de bacalaurat emise de Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului vor fi retrase și retipărite, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Suceava, Laura Hacman.

Potrivit reprezentantului ISJ, din cauza erorii informatice, pe documente au fost înscrise date incomplete, astfel încât notele disiciplinelor la probele scrise de bacalaureat au fost înscrise eronat, neavând înregistrate zecimalele în cifre, ci doar în litere.

Hacman a ţinut să sublinieze faptul că mediile finale apar trecute corect atât în litere, cât și în cifre. “Cele 282 de diplome sunt în curs de retragere şi vor fi retipărite, iar absolvenţii se vor putea înscrie la facultate folosind adeverinţa emisă de unitatea şcolară până la obţinerea noii diplome”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al IŞJ Suceava.


Intră acum și în grupul de