Acasă Actualitate Ingrijitor la o stana in varsta de 17 ani a murit dupa...

Ingrijitor la o stana in varsta de 17 ani a murit dupa ce a ajuns la spital in coma alcoolica


Intră acum și în grupul de

Un băiat în vârstă de 17 ani din comuna Stroieşti a murit, luni, la Spitalul Judeţean Suceava unde a fost adus in coma alcoolică.

În acest caz Poliţia Comunală Şcheia a fost sesizată de Spitalul de Urgenţe Judeţean Suceava, despre faptul că luni în jurul orelor 07.30, a fost adus la spital un băiat din comuna Şcheia, în comă alcoolică care în cele din urmă a decedat.



ACCIDENT CRAIOVA

O echipă operativă a Poliţiei deplasată la faţa locului a stabilit faptul că duminică, B.G., de 17 ani din comuna Stroieşti, a consumat circa 700 ml vişinată împreună cu un sătean, la locuința celui din urmă, după care a plecat la stâna unde muncea în calitate de îngrijitor ovine și a dormit.  A doua zi, luni dimineaţă, în jurul orelor 05.30, un alt îngrijitor de la aceeaşi stână, a constatat că minorul nu se poate trezi. La faţa locului a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Suceava care i-a acordat victimei primele îngrijiri medicale, transportându-l la Spitalul Judeţean de Urgenţe  Suceava, unde s-a continuat procedura de resuscitare, însă la orele 09.00, minorul a decedat.

Cel în cauză a fost diagnosticat în primă fază cu „comă alcoolică de gradul 4, intoxicaţie acută, stop cardio-respirator şi edem pulmonar acut”.

Cercetările continuă, urmând ca în funcție de rezultatul necropsiei să se stabilească cu  exactitate  cauza decesului, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version