Copil de un an si mama acestuia, loviti cu toporul de concubinul femeii


Intră acum și în grupul de

O tânără de 22 de ani din comuna suceveană Horodnic de Sus şi fiul ei minor, în vârstă de un an, au ajuns la spital după ce au fost loviţi cu toporul chiar de concubinul femeii.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în urma cercetărilor întreprinse în cauză, polițiștii au stabilit că luni noapte bărbatul în vârstă de 31 de ani a revenit la domiciliu aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, iar pe fondul unor discuții în contradictoriu, a devenit agresiv și folosindu-se de un topor, i-a aplicat reclamantei mai multe lovituri.

Femeia se afla la domiciliu împreună cu fiul minor, în vârstă de un an, care prezenta și el leziuni, cei doi fiind transportați la Spitalul Municipiului Rădăuți, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma examinării medicale, tânăra a fost diagnosticată cu ”plagă contuză mâna dreaptă, multiple leziuni superficiale la diverse niveluri, plagă scalp”, necesitând cca. 7-10 zile îngrijiri medicale, iar minorul prezenta o ”echimoză periorbitală ochi stâng, hematom frontal”, necesitând cca. 7-10 zile îngrijiri medicale, acesta fiind transportat la Spitalul Județean Suceava, în vederea continuării investigațiilor medicale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”lovire sau alte violențe”, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de