Ministrul Grapini se va afla intr-o vizita de lucru in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Maria_Grapini

Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, se va afla în perioada 25-26 iulie, într-o vizită de lucru în judeţul Suceava, la invitaţia deputatului PSD de Suceava, Ovidiu Iane.

„Considerentele și scopul acestei vizite vizează optimizarea mediului de afaceri din această zonă recunoscută cu mari carențe în domeniu, prin găsirea cadrelor legislative, dar mai ales a celor de natură practică economică și financiară. Tototodată, se are în vedere elaboararea unei strategii zonale de relansare și valorificare a resurselor turistice ale județului, aceasta fiind mai mult decât necesară pentru dezvoltarea turismului într-un județ cu potențial maxim, din păcate, omis până în acest moment”, a declarat deputatul Ovidiu Iane.

Potrivit unei informări transmise de Prefectura Suceava, în cadrul acestei vizite ministrul Grapini va avea în program vizitarea, atât a unor obiective turistice, a unor investiţii finalizate cât şi a unor proiecte în curs de derulare. Totodată, programul ministrului delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism va cuprinde şi întâlniri cu administratorii structurilor de cazare şi reprezentanţii IMM-urilor din judeţul Suceava.

In informarea transmisă de Prefectură se arată că Maria Grapini se va întâlni joi, la Horodnicu de Sus, cu administratorii structurilor de cazare şi la Gălăneşti, cu primarii din zona si cu oamenii de afaceri. Vineri, ministrul va efectua o vizită la pârtia de schi din Câmpulung Moldovenesc şi va participa la deschiderea oficială a Festivalului „Sărbătoare Florilor”, la Poiana Stampei.

 

 


Intră acum și în grupul de