Acasă Actualitate A fost ridicata restrictia de circulatie pentru vehiculele mai grele de 10...

A fost ridicata restrictia de circulatie pentru vehiculele mai grele de 10 tone, pe anumite portiuni de drumuri nationale din judet


Intră acum și în grupul de

Secţia de Drumuri Naţionale Suceava a ridicat, începând cu data 1 august 2013, restricţia de circulaţie pentru vehiculele cu masa totală maxim autorizată (MTMA) mai mare de 10 tone, pe sectorul DN 2E km 30 + 575 – KM 64 + 750 (intersecţie DN17 cu DN 2E  în localitatea Păltinoasa 2E cu DN 17A în localitatea Marginea). Potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii Suceava, restricţiile de circulaţie pentru vehiculele de mare tonaj pe acest segment de drum au fost aplicate începând cu luna aprilie a anului trecut.

Florin Sinescu3



“Facem din nou un apel către agenţii economici să nu încarce maşinile peste tonajul admis de lege, deoarece infrastructura rutieră este deja foarte afectată. Mă refer aici, în mod special, la cei care transportă material lemnos şi produse de balastieră. Se pune o presiune foarte mare pe DN 17 şi pe DN 2, principalele drumuri din judeţul Suceava”, a precizat Florin Sinescu prefectul judeţului Suceava.

 Reprezentantul Guvernului în teritoriu a precizat că vor exista în continuare controale la maşinile de mare tonaj care circulă cu o încărcătură mai mare decât limitele impuse de lege.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version