Batrana de 86 de ani, lasata fara 1300 de lei de o femeie care s-a oferit sa ii schimbe bancnotele vechi


Intră acum și în grupul de

bani

O bătrână în vârstă de 86 de ani din municipiul Suceava a sesizat, miercuri, poliţia despre faptul că din locuinţă îi lipseşte suma de 1300 lei.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, din declaraţia părții vătămate, polițiștii au stabilit faptul că, miercuri, în jurul orei 17.30, în timp ce se deplasa spre domiciliu, femeia a fost abordată de o persoană de sex feminin, care  i-a spus că lucrează la o instituție publică din localitate şi astăzi este ultima zi în care se schimbă bancnotele de 100 lei uzate în altele cu aceeaşi valoare.

În acest sens, tânăra s-a oferit să însoţească persoana vătămată la locuinţa acesteia, unde bătrâna a scos și pus pe masă suma de 2700 lei, după care a părăsit încăperea pentru câteva clipe, timp în care tânăra a sustras suma de 1300 lei și motivând faptul că mai are treabă prin oraş, a părăsit domiciliul reclamantei. Ulterior, partea vătămată a constatat lipsa sumei de 1300 lei și a anunțat poliția.

 Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autoarei şi recuperării prejudiciului, precizează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de