Liberalii suceveni acuza politizarea fara precedent a invatamintului


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PNL Suceava, Orest Onofrei, a cerut, intr-o conferinta de presa, prefectului de Suceava, Ioan Cusnir, sa analizeze cazul profesorului Constantin Nichita de la liceul din Vatra Dornei care „a obligat” elevii unei clase a XII-a „sa semneze adeziuni pentru PSD”.
Onofrei a sesizat, in urma cu o saptamina, ca in comuna Malini, un numar de zece elevi, coordonati de un inspector scolar, au efectuat un sondaj electoral, privind increderea alegatorilor in candidatii PSD.
Sesizarea vicepresedinelui liberal intervine dupa ce inspectorul scolar general al judetului Suceava, Mihai Vitcu, a anuntat ca fostul director al scolii din satul Piraie, candidat al PNL pentru functia de primar al comunei Malini, risca sa fie exclus din invatamint din cauza ca a efectuat activitati politice in scoala.
Potrivit lui Vitcu, candidatul PNL s-a prezentat la o sedinta cu parintii, convocata de noul director al scolii si a aratat ca a fost inlocuit din functie din motive politice si ca situatia se va schimba in scurt timp, cind la putere vor reveni liberalii.


Intră acum și în grupul de