La 83 de ani a fost la un pas sa isi vada averea facuta scrum


Intră acum și în grupul de

O femeie în varsta de 83 de ani, din satul valea Poieni, comuna Dolhascaa judetului Suceava a suferit un atac de panică după ce a văzut cum casa si toată averea ei îi este amenințată de flăcările produse chiar de neatentia de care a dat dovadă.

Sâmbătă seara, jarul căzut dintr-o sobă cu acumulare de căldură din bucătăria de vară a femeii a făcut ca întreaga cameră să se aprindă fiind nevoie de interventia concistentă a pompierilor pentru lichidarea incendiului.

Detaşamentul de pompieri Fălticeni şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dolhasca au intervenit cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea acestui incendiu.

incendiu bucatarie interior

La sosirea militarilor, ardeau bucătăria de vară şi acoperişul locuinţei, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie.
Au ars bucătăria de vară, pe o suprafaţă de 10 mp, şi acoperişul locuinţei, pe 35 mp. S-au degradat un perete al casei şi elemente de tâmplărie.

Incendiul a fost lichidat la ora 22:25.

Vestea bună, dacă se poate spune așa, este că pompierii au salvat restul gospodăriei.
Pe timpul intervenţiei, proprietara, în vârstă de 83 de ani, a suferit un atac de panică. I s-a acordat îngrijiri medicale la faţa locului, dar a refuzat transportul la o unitate spitalicească.


Intră acum și în grupul de