Batrana din Dragoiesti, lovita cu pumnii de propriul nepot


Intră acum și în grupul de

Agenţii Postului de Poliție Drăgoiești au fost sesizați miercuri, la prânz, despre faptul că o femeie de 74 de ani, din aceiași localitate, în timp ce se afla la domiciliul său, a fost lovită  de către nepotul ei  în vârstă de 31 de ani.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că la miercuri, în jurul orelor 14.15, victima se afla în curtea locuinței sale, timp în care nepotul ei, vecin cu locuința acesteia, care se afla în stare de ebrietate, a intrat în curte fără consimțământul ei și pe motiv că bătrâna  i-a adresat cuvinte necuviincioase soției sale, a lovit-o cu pumnii.

Întrucât femeia prezenta leziuni, a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Gura-Humorului, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale  fără a necesita internare.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe urmând a se dispune procedural, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de