Nechifor: „Nu mai are nimeni interes ca la 9% TVA sa mai faca smecherii”


Intră acum și în grupul de

Catalin Nechifor, presedintele CJ Suceava:

„Nu am venit sa rezolv toate problemele din zona de munte, dar am venit ca sa facem un pas important inainte. Simt ca se misca altfel lucrurile. Simt ca exista initiativa locala si coordonare intre primari. Simt coeziune chiar daca sunt primari din partide politice diferite.

Zona de munte a ramas un pic in urma si din varii motive. Cred ca initiative ca cea de azi sunt binevenite si sunt preocupat si eu ca presedinte sa putem face ceva prin efortul comun. Vreau sa ma considerati partener in acest proiect.

Ne-am axat foarte mult pe ce inseamna drumuri judetene in acest an. Am facut eforturi mari si tinem drumurile sub control. Orice decizie publica se va lua, va avea efect in timp. Trebuie sa gasim solutii si un astfel de efort ca cel de azi e salutar. Voi fi langa dvs ori de cate ori voi avea ocazia.

Va trebui sa fim cu initiativa si inovativi. Important e ce lasam durabil, ca mostenire. O problema e si cu padurea. E atat lemn nefolosit in zona. Dezastru in padure, insa e acolo unde padurea e administrata de altii si nu de suceveni. Nu vreau sa dau sfaturi cu ce e de facut, dar ar trebui fructificata biomasa.

Masura in care cred e cota mica la paine. Daca jucam destept, putem introduce cota asta mica si la lapte si la carne. Nu mai are nimeni interes ca la 9% TVA sa mai faca smecherii. O sa va speriati cam cata economie neagra e in zona painii. Spuneti-le oamenilor sa ceara bon fiscal. Hai sa fim solidari si corecti.

Trebuie sa gasim mecanisme ca noi, consumatorii, daca vrem un stat corect, trebuie sa fim si noi corecti. Daca vom rata proiectul asta, nu vom mai avea cota de 9% nici la paine si nici la lapte sau carne. Vorbiti mai departe si trimiteti acest mesaj in comunitatile dvs.”


Intră acum și în grupul de