Ample controale in hoteluri si restaurante

Miron Mitrea a avut, vineri, o intalnire cu specialistii din cadrul Directiei Generale de Control si ai Directiei Sanitar Veterinare, in urma careia a decis constituirea de echipe mixte care vor controla modul in care se respecta standardele de calitate in unitatile turistice din tara.

“Fiindca incepand de acum ne pregatim de sezonul turistic de vara, m-am intalnit cu colegii mei din turism care reprezinta Directia Generala de Control. Este o directie generala care a functionat intr-un anumit mod si care de luni va functiona altfel. I-am reorganizat, ii dotam de luni cu tot ceea ce au nevoie si de saptamana viitoare, impreuna cu sprijinul dumneavoastra, vor reprezenta principala noastra arma impotriva celor care nu vor sa-si faca datoria fata de turisti.

Vom organiza echipe mixte, formate din colegii din control de la noi, impreuna cu cei de la Administratia Nationala a Medicilor Veterinari si de la Siguranta Alimentara, care vor controla restaurantele, hotelurile, modul in care arata bucatariile, modul in care arata camerele, modul in care se incadreaza hotelurile in tarifele pe care trebuie sa le practice conform categoriei pe care o reprezinta si modul in care restaurantele isi respecta datoria fata de clienti. Vor controla deci ca toti cei care platesc sa primeasca serviciile pe care le platesc