Intalnirea Grupurilor Comune de lucru


Intră acum și în grupul de

In data de 19 martie 2004 a avut loc la sediul Ministerului Integrarii Europene prima intalnire a Grupurilor Comune de lucru Romania-Serbia si Muntenegru, Romania-Republica Moldova si Romania-Ucraina care vor avea responsabilitatea redactarii Documentelor Comune de Programare in cadrul Noului Program de Vecinatate 2004-2006.

Sarcina Grupurilor de lucru este aceea de a defini, in contextul ariilor eligibile, prioritatile si masurile care urmeaza a fi finantate, acestea fiind sprijinite de firme de consultanta contractate de Romania in cadrul unei asistente tehnice.

Pana la sfarsitul lunii iunie trebuie definitivate Documentele Comune de programare si fisele de proiect pentru a fi inaintate Comisiei Europene spre aprobare si pentru a face astfel posibila inceperea activitatilor specifice Noului Program de Vecinatate 2004-2006.

Delegatia Romaniei a fost condusa de doamna secretar de stat Maria Crivineanu, coordonator al departamentului pentru dezvoltare regionala. Celelalte delegatii au fost conduse de catre doamna Lilia Sali sef adjunct in cadrul Cancelariei Republicii Moldova, domnul Zinoviy Brojde, Administratia Regionala Chermivezka, Ucraina si doamna Gordona Lazarevic, Ministru adjunct in Ministerul Relatiilor Externe si Interne al Serbiei.


Intră acum și în grupul de