Peste 20 de focuri de arma trase pentru oprirea unui autoturism plin cu tigari de contrabanda (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Peste 20 de focuri de armă au fost trase de poliţiştii de frontieră suceveni pentru oprirea unui autoturism de teren burduşit cu ţigări de contrabandă.

Potrivit unui comunicat al STPF Suceava, incidentul a avut loc marţi dimineaţă, în jurul orelor 06:00 la nivelul Sectorului PF Rădăuţi.

„Poliţiştii de frontieră au observat două autoturisme de teren care se deplasau în mare viteză de la frontiera de stat către interior şi au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a celor în cauză după care au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare fiind trase, conform legii, peste 20 de focuri de armă în plan vertical şi spre pneurile autoturismelor” se transmite în comunicat.

 

În urma acţiunii, a fost reţinut un cetăţean român şi un autoturism de teren în care se aflau 26 colete ce conţineau ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 130.000 lei.

 

Şoferul, un tânăr de 21 de ani din judeţul Suceava, a fost reţinut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de