Vineri, 16 august, program normal de lucru la Pasapoarte si Inmatriculari


Intră acum și în grupul de

Pasapoarte3

Angajaţii Serviciului Înmatriculări Vehicule şi Eliberare Permise Auto  şi cei ai Serviciului Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor Simple nu vor avea liber vineri, 16 august 2013.

Anunţul a fost făcut de prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, potrivit căruia, datorită cererii mari din partea persoanelor care lucrează în străinătate aflate în concediu în ţară, în această perioadă,  Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere de Înmatriculare a Vehiculelor şi Serviciul Public Comunitar pentru eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple vor funcţiona după un program normal în ziua de vineri, 16 august 2013 respectând astfel toate programările on-line făcute anterior.

„Prin acest fapt dorim să venim in sprijinul celor care vin din străinătate şi au un timp limitat pentru a apela la cele două servicii”, a declarat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Guvernul României a adoptat în cadrul şedinţei de miercuri  Hotărârea de Guvern nr. 590/14.08.2013 potrivit cărei ziua de vineri, 16 august 2013 este zi nelucrătoare in sectorul public.


Intră acum și în grupul de