Sprijinitii pe bunicii nostri


Intră acum și în grupul de

Societatea Doamnelor Bucovinene a lansat , marti, campania „Caravana generozitatii”, care are ca scop strangerea de fonduri si produse pentru persoanele de varsta a III-a aflate in dificultate din cauza veniturilor mici. Campania care are ca slogan „Sprijiniti-i pe bunicii nostri!” se va derula pina in data de 11 aprilie.

Presedintele Societatii Doamnelor Bucovinene , Mihaela Grosu a lansat un apel cetatenilor municipiului Suceava sa se implice in aceasta actiune de binefacere in cazul in care isi pot permite sa renunte la unele alimente neperisabile, articole de imbracaminte, incaltaminte sau orice alte lucruri care ar putea fi folosite de persoane virstnice cu venituri modeste.

„Nu este foarte important ce se daruieste, important e ca suceveanului sa nu-i fie indiferenta persoana de langa el. De asemenea trebuie sa avem in vedere ca orice ne prisoseste noua poate fi foarte necesar pentru altcineva”, a spus presedintele SDB.

Ea a precizat ca sumele de bani care vor fi colectate, precum si produsele alimentare si lucrurile obtinute in cadrul campaniei vor fi donate celor 150 de persoane varstnice asistate de Centrul de Asistenta pentru Varstnici, proiect derulat de Societatea Doamnelor Bucovinene.

Cei care doresc sa faca astfel de donatii se pot adresa SSB la sediul sau din Str. Calea Unirii nr. 15, Grup Scolar nr. 2, caminul 2, et. 2


Intră acum și în grupul de