Absolventii suceveni sustin incepand de luni, probele scrise ale examenului de BAC 2013


Intră acum și în grupul de

examen scrisUn număr de 1.720 de candidați s-au înscris pentru a susține luni, 26 august 2013, prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2013, sesiunea de toamnă, cea la limba și literatura română.

Conform calendarului aprobat de MEN, în data de 27 august va fi susţinută proba la limba şi literatura maternă, în 28 august este programată proba obligatorie a profilului, iar în 30 august va fi proba la alegere a profilului şi specializării.

Primele rezultate vor fi afişate în 2 septembrie, până la ora 12.00, iar contestaţiile vor fi depuse între orele 12.00 şi 16.00. În 3-4 septembrie vor fi soluţionate contestaţiile, iar în 5 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

Reamintim că sesiunea de toamnă a BAC-ului este susținută de candidaţii suceveni în următoarele opt centre de examinare desemnate de IŞJ Suceava: Colegiul Tehnic “Petru Mușat” Suceava, Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava, Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” Suceava, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni, Colegiul Tehnic Rădăuţi, Colegiul “Andronic Motrescu” Rădăuţi şi Colegiul Naţional ”Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc.

Promovabilitatea la bacalaureat în sesiunea de vară a fost de 55,4% înaintea contestaţiilor şi de 56,4% după soluţionarea acestora.


Intră acum și în grupul de