Furt de scule şi utilaje în valoare 30.000 de lei din atelierul unei firme din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Administratorul unei firme din Guera Humorului a reclamat Poliţiei că din atelierul firmei au fost furate diverse utilaje şi aparatură în valoare de 30.000 de lei.

Acesta a sesizat că în noaptea de joi spre vineri, hoţii au intrert în atelierul firmei şi au furat mai multe bunuri, societatea fiind specializată proiectarea și executarea lucrărilor pentru linii electrice aeriene și subterane și posturi de transformare.

atelier

Poliţiştii au stabilit că în noaptea de joi spre vineri, administratorul partea vătămată a lăsat un geam termopan al atelierului în poziția rabatat, iar vineri a constatat lipsa mai multor bunuri din atelier, însă, abia seara, după sosirea echipelor din teren și-a dat seama că acestea au fost furate, iar sâmbătă a sesizat Poliţia.

Din atelier au fost furate un polizor unghiular, trei mașini de găurit, un pikamer, un aparat pentru măsurarea rezistenței prizelor de pământ și o trusă cu scule, iar din cabina unui autovehicul, pe care este montată o macara și care era parcat în curtea sediului societății, a fost sustrasă telecomanda macaralei, valoarea prejudiciului fiind de 30.000 de lei.

Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea hoţilor şi recuperarea prejudiciului.

 


Intră acum și în grupul de