Record de audienta la Bucovina Rock Castle 2013


Intră acum și în grupul de

rock

Festivalul international de muzică “Bucovina Rock Castle” câştigă tot mai multă notorietate an de an printre iubitorii muzicii de gen. Acest lucru a fost dovedit chiar în ediţia din 2013 când în şanţul de apărare al Cetăţii de Scaun Suceava au ajuns foarte mulţi spectatori din alte judeţe ale ţării.

 

În plus, potrivit organizatorilor, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cea de-a treia a festivalului, a fost înregistrat şi recordul de participare din acestă ediţie când peste 2.500 de spectatori au cântat şi dansat până târziu în noapte pe piesele celor de la Natif, Toy Machines, Grimus, Byron, Luna Amară sau OCS (Omul Cu Şobolani).

 

Duminică se anunţă o nouă noapte incendiară deoarece, începând cu orele 18:00, în faţa publicului se vor prezenta ultimele 6 formaţii invitate ale Festivalului printre care se numără D’Eagle, Rejection, Last Hope sau ALTAR.

 

NewsBucovina.ro vă oferă posibilitatea să vedeţi momente din Bucovina Rock Castle 2013 în seria de VIDEO ARTICOLE dedicate acestui festival la secţiunea « exclusiv ».


Intră acum și în grupul de