Tanar din Hintesti, in arest preventiv dupa ce a talharit trei femei carora le-a smuls lantisoarele din aur


Intră acum și în grupul de

lantisor aur

În perioada 19 – 25 august 2013, în municipiul Suceava au fost înregistrate trei tâlhării prin smulgerea lănţişoarelor din aur de la gâtul unor femei cu vârste între 51 şi 58 de ani.

 Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, tinând cont că aceste fapte s-au produs în stradă, victimele fiind persoane vulnerabile, iar impactul asupra siguranţei cetăţeanului este deosebit, şeful IJP Suceava a dispus constituirea unui grup de lucru care să reacţioneze rapid şi să gestioneze această problematică.

 După două zile o echipă de poliţie din Burdujeni a  surprins în flagrant un tânăr care a încercat să-i smulgă  lănţişorul din aur de la gât,  unei femei de 61 de ani, după care a fugit.

 Tânărul, în vârstă de  24 ani din comuna Hînţeşti a fost reţinut şi a recunoscut că este autorul tentativei de tâlhărie asupra femeii, iar în urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că acesta este şi cel care a comis alte două tâlhării cu acelaşi mod de operare asupra unor femei din municipiul Suceava.

 Tânărul este urmărit penal pentru de tâlhărie, iar marţi a fost arestat preventiv de Judecătoria Suceava pentru 29 de zile fiind introdus în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de