Perchezitii de amploare in zona Vicov pentru depistarea depozitelor de tigari de contrabanda (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Percheziţii de amploare au început în zona oraşului Vicovu de Sus în noaptea de marţi spre miercuri, acţiunea poliţiştilor continuând şi în cursul zilei de miercuri în baza unor informaţii privind depozitarea unor cantităţi considerabile de ţigarete de contrabandă de provenienţă extracomunitară.

La acţiune participă poliţiştii suceveni din cadrul posturilor de poliţie, poliţişti de ordine publică, tehnicieni și specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic Suceava şi poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava.

În noaptea de marţi spre miercuri aceştia au procedat la exploatarea datelor deţinute şi au descins la o locaţie din satul Laura, oraşul Vicovu de Sus. În urma verificării  zonei, desfăşurate în prezenţa proprietarului,  într-o clădire având ca destinaţie depozitarea de furaje agricole au fost descoperite 108 colete conținând un număr de 1.261.800 țigarete de contrabandă în valoare de aproximativ 630.900 lei.

Proprietarul a declarat că nu știa de prezența acestora, nu știa în ce împrejurări aceste colete au ajuns în acel loc și a fost de acord să predea organelor de poliție respectivele colete conținând țigarete de contrabandă.

Poliţiştii continuă activităţile operative în zonă,urmând a fi efectuate şi percheziţii în locaţii în care există date şi informaţii că se află ţigarete de contrabandă dar şi alte bunuri şi documente care să poată proba activitatea infracţională a persoanelor implicate.

Totodată, poliţiştii continuă la această oră cercetările privind ţigaretele identificate pentru infracțiunea de contrabandă.


Intră acum și în grupul de