Cazul sefului Politiei Rutiere Suceava va fi trimis PNA

Procurorul sef al Biroului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog din cadrul Parchetului Tribunalului Suceava, Marius Cazac, a declarat intr-o conferinta de presa, ca se va propune inaintarea la PNA a dosarului privindu-l pe Tanase, intrucit acesta este banuit de savirsirea de fapte de coruptie.

Marius Cazac a explicat ca in urma anchetei penale realizate de procurorii Parchetului de pe linga Tribunalul Suceava, in dosarul lui Gabriel Razvan Raicu, cercetat pentru trafic de influenta, au rezultat indicii legate de posibilitatea existentei unor fapte de coruptie in sarcina subcomisarului Leonard Tanase.

Numele lui Leonard Tanase, care in scurt timp va fi schimbat de la conducerea Biroului Politiei Rutiere din municipiul Suceava apare in cazul suceveanului Gabriel Razvan Raicu, arestat, vineri, pentru trafic de influenta, dupa ce i-a pretins suma de 10 500 de dolari suceveanului Marius Macovei care a provocat un accident mortal. Raicu i-a promis acestuia ca, in schimbul banilor, va interveni pe linga seful Biroului Politiei Rutiere Suceava, pentru a-l scoate din culpa. Gabriel Raicu este cercetat, in prezent, de procurorii Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate si Antidrog din cadrul Parchetul Tribunalului Suceava. La propunerea procurorilor, Tribunalul a emis pe numele lui Gabriel Raicu un mandat de arestare preventiva pe 25 de zile. El a facut o cerere de eliberare din arest pe cautiune, cerere asupra careia Tribun