Traficul feroviar va fi modificat potrivit orei de vara


Intră acum și în grupul de

Trecerea la ora oficiala de vara nu modifica mersul trenurilor in vigoare.

Trenurile de calatori vor pleca din statiile de formare dupa ora oficiala de iarna pana in noaptea de 27 – 28 martie ora 3.00, care devine ora 4.00 .

In noaptea de 27-28 martie 2004, cand ora 3.00 devine ora 4.00, toate trenurile de calatori cu plecare din statiile de formare dupa ora 4.00 vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora oficiala de vara.

Trenurile de calatori cu ore de plecare intre 3.01 si 4.00 (ora de iarna) vor circula cu intirziere. In cazul in care orele de plecare ale acestor trenuri se suprapun cu orele de plecare ale trenurilor dintre orele 4.00 si 5.00 (ora de iarna), trenurile vor pleca in ordinea rangului.

Avand in vedere ca si in tarile vecine trecerea la ora oficiala de vara se face in aceeasi zi – duminica, 28 martie 2004 – intre statiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina si Bulgaria trenurile vor circula dupa orariile din mersul de tren in vigoare.

Pentru informatii suplimentare referitoare la mersul trenurilor, calatorii pot apela la serviciile de informatii din statiile si agentiile CFR.


Intră acum și în grupul de