Peste 100 de locuri bugetate la Admiterea din toamna, la USV


Intră acum și în grupul de

USV SimpozionPentru cea de-a doua sesiune de admitere, care se va desfășura în perioada 5-12 septembrie 2013, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava oferă absolvenților de liceu 108 locuri bugetate și 963 locuri cu taxă pentru programele de licență IF, iar la programele ID, 269 de locuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul instituției de învățământ superior, mai sunt disponibile 13 locuri pentru candidați din Republica Moldova cu bacalaureat în România, 5 locuri pentru rromi și 123 pentru români de pretutindeni.

După prima sesiune de admitere, la USV s-au înmatriculat 1.458 de studenți la cele 47 de programe de licență IF (învățământ cu frecvență), 296 la programele de licență ID (învățământ la distanță) și 376 la masterat. Rezultatele admiterii din sesiunea iulie 2013 sunt făcute publice pe website-ul universităţii  http://www.usv.ro/admitere/.

Situaţia locurilor la programele de licență IF și ID disponibile pentru sesiunea de admitere din toamnă, pe facultăţi, domenii şi specializări, prin raportare la capacitatea maximă de şcolarizare aferentă fiecărui program de studii, poate fi consultată pe usv.ro.


Intră acum și în grupul de