Opt presedinti de filiale judetene PSD inlocuiti din functii


Intră acum și în grupul de

Delegatia Permanenta a luat hotararea de suspendare in conformitate cu prevederile articolului 10, aliniatul (9) si ale articolului 5, aliniatul (1), din Statutul Partidului Social Democrat. Aceste articole prevad obligatia membrilor PSD de a dovedi, in intreaga activitate, corectitudine si moralitate si de a nu aduce daune imaginii si prestigiului partidului, precum si obligativitatea de a avea o conduita profesionala, morala si politica corespunzatoare intereselor tarii si partidului. Decizia a fost luata si in scopul imbunatatirii conducerii activitatii organizatiilor respective si pentru pregatirea in conditii bune a alegerilor locale, parlamentare si prezidentiale.

Totodata, Delegatia Permanenta a decis desemnarea a 8 presedinti interimari, in locul celor suspendati, pana la viitoarele Conferinte ale Organizatiilor respective: Corneliu Popescu – Gorj, Gabriel Oprea – Ilfov, Silvian Ciuperca – Ialomita, Gheorghe Sarb – Bihor, Dan Mihalache – Caras-Severin, Ion Rotaru – Neamt, Ion Calea – Valcea si Aurel Catalin Stoichita – Sector 5 Bucuresti.

Delegatia Permanenta a mai hotarat incetarea desemnarii lui Ilie Mustacila – Caras-Severin, in functia de presedinte executiv, in locul acestuia fiind desemnat Gheorghe Cahnita. Totodata, a fost desemnat pentru a prelua functia vacanta de presedinte executiv la Organizatia judeteana Bihor, Alexandru Retegan. De asemenea, la Organizatia PSD a municipiului Oradea, in locul lui Ioan Seres, a fost desemnat ca presedinte interimar Ioan Mang.

Delegatia Permanenta a decis revocarea domnului Aurel Cucu din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Dambovita al PSD, precum si retragerea sprijinului politic acordat acestuia pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean administrativ Dambovita.

Delegatia Permanenta a PSD a recomandat Guvernului eliberarea din functia de prefect al judetului Gorj a domnului Toni Grebla, si numirea in acest post a domnului Mugurel Surupaceanu, precum si numirea in postul de prefect al judetului Giurgiu a domnului Nicolae Badalau.


Intră acum și în grupul de