Doua incendii

Doua gospodarii din comuna suceveana Bosanci au fost afectate de un incendiu izbucnit, vineri, din cauza unui scurtcircuit survenit la un conductor electric defect.

Incendiul a izbucnit in gospodaria suceveanului Nicanor Barba unde au ars sura, grajdul, magazia de lemne si bunuri casnice.

Flacarile s-au extins , ulterior si la gospodaria Anei Bivol, unde au distrus acoperisurile surii si grajdului. Valoarea pagubelor a fost estimata la 150 de milioane de lei.

Pompierii militari si civili de la Suceava si Bosanci, au intervenit cu 3 autospeciale, iar dupa o actiune care a durat aproape doua ore si jumatate, au salvat doua case si anexe gospodaresti, in suma totala de jumatate de miliard de lei.

Autoaprinderea unor furaje a fost cauza unui incendiu izbucnit , duminica, in gospodaria lui Vasile Cirdei din comuna suceveana Galanesti.

Flacarile au ars sura, acoperisul casei de locuit si bunuri casnice. De asemenea, s-au degradat peretii casei. Valoarea pagubelor a fost estimata la 50 de milioane de lei. Prin interventia pompierilor militari din Radauti s-a reusit salvarea casei lui Cirdei si a unei locuinte vecine, evaluate la 400 de milioane de lei.