Doua incendii


Intră acum și în grupul de

Doua gospodarii din comuna suceveana Bosanci au fost afectate de un incendiu izbucnit, vineri, din cauza unui scurtcircuit survenit la un conductor electric defect.

Incendiul a izbucnit in gospodaria suceveanului Nicanor Barba unde au ars sura, grajdul, magazia de lemne si bunuri casnice.

Flacarile s-au extins , ulterior si la gospodaria Anei Bivol, unde au distrus acoperisurile surii si grajdului. Valoarea pagubelor a fost estimata la 150 de milioane de lei.

Pompierii militari si civili de la Suceava si Bosanci, au intervenit cu 3 autospeciale, iar dupa o actiune care a durat aproape doua ore si jumatate, au salvat doua case si anexe gospodaresti, in suma totala de jumatate de miliard de lei.

Autoaprinderea unor furaje a fost cauza unui incendiu izbucnit , duminica, in gospodaria lui Vasile Cirdei din comuna suceveana Galanesti.

Flacarile au ars sura, acoperisul casei de locuit si bunuri casnice. De asemenea, s-au degradat peretii casei. Valoarea pagubelor a fost estimata la 50 de milioane de lei. Prin interventia pompierilor militari din Radauti s-a reusit salvarea casei lui Cirdei si a unei locuinte vecine, evaluate la 400 de milioane de lei.


Intră acum și în grupul de